Ontdek

HET BEGIN

Beiden getroffen door het ‘horecavirus’ startte het verhaal achter Brendanique in 2017 onder de deskundige handen van Brenda en Danique: twee enthousiaste, ambitieuze horecatijgers! Wij hebben elkaar jaren geleden leren kennen in een Italiaans restaurant in Brunssum, waar we allebei werkzaam waren in de bediening. Naast het gastvrouw gedeelte deelden we de passie voor lekker eten en het uitvinden van nieuwe smaken en combinaties. Een samenwerking zat er dus dik in. Na twee jaar samen de lekkerste bites te hebben verzorgd voor verschillende evenementen, besloot Danique een andere weg in te slaan. Sinds 2019 staat Brenda daardoor alleen aan het spreekwoordelijke roer, maar de naam, net zoals het concept, blijft behouden.

Ontdek

EEN COMPLETE BELEVING

Binnen Brendanique wordt veel waarde gehecht aan het ontdekken van nieuwe smaken en verrassende combinaties: dit resulteert veelvuldig in enthousiaste verhalen van klanten die terugkomen voor meer. Brendanique is allesbehalve een standaard cateraar. Wij verzorgen een compleet heerlijk evenement op het gebied van eten en drinken, waarbij gedurende het gehele evenement, groot of klein, en indien naar wens, niemand iets tekort komt door de continuïteit van service en lekkere bites. Zo verzorgen wij niet alleen de lekkerste bites, maar ook bijpassende aankleding in een thema naar keuze, de vriendelijkste service met een ‘big smile’ en een evenement durend verteer. 

Een bruiloft, babyshower, personeelsfeest, verjaardag of gewoon een avondje met vrienden: wij zijn overal van de partij voor heerlijke bites en drinks. Met onze smaakexplosies, verrassende combinaties, en quotes on the side wordt jouw evenement een gegarandeerd succes. De hieronder beschreven evenementen zijn slechts voorbeelden, staat jouw evenement er niet tussen? Niet getreurd! Brendanique is voor elk evenement inzetbaar, zowel groot als klein. Neem contact op en we maken van jouw evenement een smaakvol succes.

Evenementen waar we graag van de partij zijn: